Karavány HOBBY: Prečo ovládli nemecký trh a kde je zoženiete v Českej republike?

Dovolenka v klasickom poňatí - teda nečinné polihovanie na lehátku a týždeň strávený na jednom mieste - nie je nič pre vás, ale napriek tomu milujete cestovanie a chcete byť neustále v pohybe? Potom ste už zrejme ochutnali karavaningu. Ak vás nadchol, pravdepodobne premýšľate nad zaobstaraním vlastného karavanu. Ale po akej značke siahnuť? Vyberajte starostlivo, predsa len ide o citeľný zásah do rodinného rozpočtu. My sme sa zamilovali do aktuálnej ponuky nemeckého výrobcu Hobby Wohnwagenwerk. Prečo nás zaujali Hobby karavany? Z podobných dôvodov ako každého štvrtého Nemca holdujícího slobodnému cestovania. Značka už niekoľko rokov ovláda trh a 25% z celkového predaja nových karavanov sú práve jej modely. S ohľadom na vysoké požiadavky náročných nemeckých zákazníkov možno úspech považovať ako dostatočne objektívne meradlo kvality.

Modelový rad PREMIUM je skrátka luxusný. Dali by ste si povedať? | Foto: karavany.burimex.cz

Buďme však konkrétny. Karavany Hobby sú atraktívne bezkonkurenčným pomerom ceny, kvality prevedenia, výbavy a úžitkových vlastností. A pretože je výrobca ponúka v mnohých modelových radoch, na svoje si príde naozaj každý. Okrem priaznivé cenovky značka ponúka aj finančne dostupný servis. Aktuálna ponuka má celkom šesť modelových radov s 56 modelmi. Najlacnejšie karavan línia ONTOUR sa síce nechváli tak slušnou výbavou ako ostatné rady, ale priemerný český karavanista bude napriek tomu spokojný. Viac luxusu ponúka rada PREMIUM, rodiny s deťmi by mali vyberať z modelov v líniách DE LUXE a EXCELLENT a pre najnáročnejších sú pripravené modely vyššej strednej triedy - modelový rad PRESTIGE.

Povedali by ste, že ide o najlacnejší modelovú radu? ONTOUR vyzerá skvele aj napriek cenovej dostupnosti. | Foto: karavany.burimex.cz

Výrobca karavanov rozhodne nezaspáva na vavrínoch, o čom svedčí množstvo inovatívnych riešení, prítomnosť moderných technológií s dôrazom na digitalizáciu a praktické vychytávky. Ale o tom sa môžete presvedčiť na vlastné oči pri návšteve českého špecialisty na značku Hobby - spoločnosti BURIMEX. Tá sa ako jediná stala autorizovaným dealerom značky a ochotne vám s výberom vhodného modelu poradia.

Publikované: 31. 03. 2019

Kategória: Auto/moto

Autor: Alena Zvěřinová