Nový Opel Astra vás nenechá chladným. Týmto očarí každého!

Nový Opel Astra je vozidlo, ktoré sa do vášho života dostane za akýchkoľvek podmienok. Ak si ho nezaobstarate vy, budete počúvať od susedov, aké je to skvelé vozidlo. Na cestách sa to ním bude len hemžiť. Nie je to však náhoda, jeho popularita rastie právom. Pozrime sa spolu do tohto hatchbacku, čo si pre nás pripravil tentokrát!

Motorizácia, ktorá neomrzí

Pri konfigurácií vašej novej Astry si môžete zvoliť z benzínového trojvalca 1,2 alebo naftového štvorvalca 1,5. Poslednou, za to obľúbenou možnosťou je plug-in hybrid a jeho motorizácia s 1,6-litrovým štvorvalcom doplnená o elektromotor.

Ak si zvolíte benzínový motor, získate k nemu darček v podobe manuálnej šesťstupňovej alebo automatickej osemstupňovej prevodovky. Pre dieselový motor na výber nemáte a ostáva vám automatická prevodovka.

Ovládanie pod kontrolou

Nový Opel Astra nie je žiaden šialený drak, ktorého musíte stále krotiť. Namiesto toho ponúka vernosť a príjemne ovládanie, ktoré neunaví. Ak mu radi občas stúpite na krk, odporúčame zvoliť vyššiu motorizáciu, kedy sa dokáže rozbesniť až na vysoké otáčky.

Vozidlo sa viac neovláda len volantom, pedálmi a spínačmi. Namiesto nich je tu vylepšený digitálne minimalistický Pure Panel. S týmto infotainmentom si naladíte Astru presne tak, aby sadla vášmu štýlu jazdy a pohodlia.

Dostupnejšia ako nikdy predtým

Na Astre nie je nič výstredné, kvôli čomu by sa na vás mali všetci pozerať. Je to skôr vozidlo, s ktorým ľahko zapadnete v premávke. Jasné, svojou farebnou škálou a dizajnom vynikať rozhodne budete.

Tam, kde je veľká konkurencia, prichádza aj dostupná cena. Opel tak prišiel s cenovkou, ktorú si môže dovoliť oveľa viac ľudí. Veď prečo by po nej aj nesiahli? Riadi sa skvelo, vyzerá inteligentne a má vysoký štandard. Dajte jej šancu a získa si vaše miesto v srdci a v garáži.

Ak by ste zatúžili po niečom väčšom ako Opel Astra, máme niečo pre vás. Stačí pozrieť naše aktuálne autá skladom a vybrať si. Či už to bude Opel Crossland, Opel Insignia alebo Opel Grandland. To je na vás.

Publikované: 31. 10. 2022

Kategória: Auto/moto

Autor: Alena Zvěřinová