Vieme, kam v lete na bicykel. Naplánujte si športovú dovolenku za pár korún

Máte radi, keď je možné spojiť príjemne strávený čas s ľuďmi, ktoré máte najradšej s kúzelným miestom a ešte k tomu ušetriť nejaké peniaze? V tom prípade pre vás máme nápady na miesta, kde sa vydať, ak si chcete užiť kvalitnú aktívnu dovolenku za skvelé ceny.

Hurá do malebných Južných Čiech

Pre cyklistov, ale aj klasických turistov, sú Južné Čechy doslova požehnaním. Krajina tu je ako stvorená pre cyklo potulovanie, preto sa tu každoročne vydáva množstvo domácich i zahraničných hostí. Juhočeský kraj celkovo si túto skutočnosť plne uvedomuje, rovnako ako množstvo hotelov, reštaurácií a ďalších podnikov, a preto sa snaží vychádzať cyklistom, kolobežkárom aj peším maximálne v ústrety. Stačí vybrať si penzión v Juhočeskom kraji alebo iný typ ubytovania, ktorý je vám milý, zbaliť si základné oblečenie a cyklo výbavu, a vyraziť na predĺžený víkend alebo rovno týždeň alebo dva. Kontaktovať môžete napr. penzión v Jindřichovom Hradci s názvom „Černej pták“. Budete v krásnom meste plnom histórie v Južných Čechách, kde si na svoje prídu nielen milovníci histórie, ale aj rodiny s deťmi a turisti, ktorí chcú Južné Čechy deň za dňom precestovať, a tu mať spoľahlivú základňu. V cene ubytovania sú raňajky, wi-fi a prakovanie je zadarmo.

Třeboň známa nielen pre rybárov

Tiež penzióny v Třeboni vám majú čo ponúknuť. Napr. takýto penzión a wellness U Třebošnkej madony ****, ktorý je umiestnený v zrekonštruovanom historickom dome v srdci Třeboně, ponúka pohodlné ubytovanie v troch dvojlôžkových izbách a jednom rodinnom štvorlôžkovom apartmáne 2 + kk s vlastným kuchynským kútom. Odpočinok a relax využite vo wellness centre, kde môžete absolvovať rôzne masáže a kúpele. Pozrite sa na kompletnú ponuku ubytovania na Slovensku, v Čechách a rôzne po svete, rezervujte a choďte. Viac na penzion.cz.

Publikované: 06. 06. 2022

Kategória: Praktické rady a tipy

Autor: Alena Zvěřinová